30 Juinrockhal
Image default
Architecture

Koffiebekers bedrukken met logo

Koffiebekers bedrukken is een leuke aangelegenheid voor uw bedrijf. U kunt namelijk op speelse wijze uw bedrijf promoten doormiddel van het bedrukken van uw logo op de koffiebeker. Zo zien bijvoorbeeld veel mensen binnen een sportclub uw bedrijfsnaam en draagt u bij aan de club. Bij ons kunt u ieder gewenst aantal bestellen. Dat is dus een sponsoring met een zelf te kiezen bedrag. Ook wanneer andere clubs naar de club komen zullen ze kennis maken met uw bedrijf.

In sommige gevallen zien we dat bedrijven wel weten hoeveel koffiebekers er per jaar doorheen gaan waar een sponsoring in een jaar gezet kan worden. Het exact aantal bedrukte koffiebekers is misschien lastig te bepalen.

Het leuke voor de club is dat je een bijdrage doet, zij hebben de kosten van dit product niet. En u heeft een mooie promotie.

Het is wel handig te bepalen welke inhoudt de koffiebeker nodig heeft. Wij zien het meest de 180ml bedrukte koffiebeker. Echter zien we ook de grotere voor luxe cappuccino`s met bedrukking of de kleine voor espresso`s. Wij bieden dan ook alle 3 de varianten koffiebekers met bedrukking.

De bedrukking die wij bieden zal worden verzorgd met digitale druk. U bent in de aantallen op de website ook niet gekoppeld aan additionele kosten in de vorm van cliches.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande dan ook interesse naar het product of naar de producten. Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons team staat u graag bij ter advisering.

https://www.123bedruktekoffiebeker.nl/producten/bedrukte-koffiebekers/