30 Juinrockhal
Image default
Travel

Op zoek naar een pure natuurbeleving vol luxe? Glamping in Nederland is het antwoord

Elk jaar is het weer een hele puzzel om de juiste vakantiebestemming te vinden. Via WhatsApp gaan linkjes naar reisaanbieders heen en weer. Daarbij gaat het soms alle kanten op. Willen jullie een avontuurlijke vakantie? Of toch liever een geheel verzorgde vakantie met de nodige luxe? En als er kinderen meegaan wordt het nog spannender, want er moet natuurlijk wél een goed zwembad vlakbij zijn. En wil je naar de bossen, of juist lekker in de buurt van de zee je vakantie vieren?

Het lijkt soms wel onmogelijk om een oplossing te vinden. Maar gelukkig is het helemaal niet nodig dat je volgende vakantie een bron van keuzestress wordt. Want waarom zou je het niet allemaal kunnen hebben?

Kies gewoon voor glamping. Tijdens een glamping vakantie combineer je het avontuurlijke van kamperen in de natuur, met het comfort van het moderne leven. Je verblijft in een ruime safaritent of lodge. Wil je iets bijzonders? Dan kun je ook kiezen voor een tiny house, een scandinavische lodge of zelfs een ware boomhut!

Welke glamping accommodatie in Nederland je ook kiest, hij is van alle gemakken voorzien. Om te beginnen heeft elke glamping lodge of tent een fijne basic keuken. Dus geen gedoe met een CampingGaz-stelletje met maar één pit, maar gewoon koken zoals je dat thuis gewend bent. Je slaapt ook een stuk lekkerder, want alle glamping accommodaties zijn voorzien van stevige bedden met echte matrassen.

Ook leuk, je kunt gewoon tijdens je vakantie op glamping in Nederland. Inmiddels zijn er glamping aanbieders in 9 Nederlandse provincies, van Noord-Holland tot Noord-Brabant, waardoor je elk jaar je favoriete plekje kunt uitkiezen. Dus of je nu wilt wandelen door de natuur op de Veluwe, of lekker wilt genieten van zon, zee en strand; met glamping in Nederland doe je dat met alle comfort en gemak.

Kijk direct op glampings.com wat er allemaal mogelijk is.

https://www.glampings.com/