30 Juinrockhal
Image default
Food and Drink

Ossenhaas en Tournedos bestellen?

Ossenhaas is vaak duurder dan biefstuk omdat het het meest malse stuk vlees van het rund is en bijna geen vet of bindweefsel bevat. Biefstuk van de haas, ook wel bekend als ossenhaas of haasbiefstuk, is het meest delicate stuk rundvlees en heeft een volle smaak. Hoewel beide vleessoorten afkomstig zijn van de lende van het rund, heeft ossenhaas een fijnere structuur en minder vet dan biefstuk.

Ossenhaas kun je online vlees bestellen bij Meat Vlees. Er zijn verschillende manieren om ossenhaas te bereidenmaar de meest geschikte methode hangt af van persoonlijke voorkeurOssenhaas kan op de barbecue worden bereid door plakken kort dicht te schroeien aan beide zijden op een hete zone. Voor het bakken in de pan wordt aanbevolen om het vlees eerst droog te deppen met keukenpapier en vervolgens ongeveer 2 minuten per kant te bakken op hoog vuur. Het is belangrijk om het vlees eerst uit de koelkast te halen zodat het op kamertemperatuur kan komen voordat je begint met bereiden.

Meat-Vlees heeft het hele assortiment onderverdeeld in twee categorieën: Silver Selection en Gold Selection.Er zijn verschillende kruiden die gebruikt kunnen worden om ossenhaas op smaak te brengen. Tijm en rozemarijn zijn populaire kruiden die vaak worden gebruikt bij het bereiden van ossenhaas. Andere kruiden zoals kervel, koriander en peterselie kunnen ook worden gebruikt om de smaak van het vlees te verbeteren. Knoflook is een andere smaakmaker die goed past bij de smaak van biefstukmaar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het niet overheerst. Het is aanbevolen om de ossenhaas eerst puur te houden voordat je begint met het toevoegen van kruidenmaar als je toch kruiden wilt toevoegen dan kan je experimenteren met verschillende combinaties totdat je jouw favoriete smaak hebt gevonden.

Wilt u Tournedos bestellen, neem dan vandaag nog contact op.

 

https://meat-vlees.nl/