30juinrockhal-2

Madden NFL 21 – Franchise Mode Updates

Madden NFL 21 franchise mode got a significant update. Several aspects of this mode were changed. Dev trait regression is one of them. Star, superstar and superstar X-factors feature preferred counts that represent the right amount for each dev trait in the franchise. You will notice a new league setting available for each dev trait….

Waar kies jij voor: verlichte naamplaten of cottage bordjes?

Een cottage naambord is met recht een ambachtelijk exemplaar. Deze bordjes zijn gemaakt van duurzaam staal van de allerhoogste kwaliteit. Ze worden in Engeland gegoten. De tekst wordt er vervolgens met de hand op geschilderd. Er zijn in totaal zeker zo’n 26 kleurencombi’s mogelijk. En het leuke is dat er ook bordjes zijn met afbeeldingen….

30juinrockhal-2

Zelfhulp Psychologen Maken Nederlandse Mannen Zwak

Het lijkt erop dat vele andere psychologen de mannen proberen te veranderen en vooral hun natuurlijke agressie proberen in te tomen. Wat eigenlijk een deel uitmaakt van de menselijke eigenschappen. De psychologen proberen het zo erg dat zij de mannen zwak aan het maken zijn. Als een bedrijfseigenaar, sport ster en iemand die ook in…