Waarom u kiest voor een mediator bij uw echtscheiding

Gaat u scheiden? Dan begeeft u zich in een emotionele periode. Hoewel uw hoofd er misschien niet naar staat, is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Samen met uw toekomstige ex-partner heeft u ervoor gekozen om te gaan scheiden. Het is fijn als u dan de nodige ondersteuning ontvangt. Scheiden doe je samen is een professionele en ervaren mediator die voor u klaarstaat tijdens uw echtscheiding. Deze specialist in scheidingsbemiddeling zorgt ervoor dat u het proces van scheiden met respect voor elkaar kunt afwikkelen. Dit gebeurt op basis van gelijkwaardigheid en met behulp van een professionele onafhankelijke deskundige die u door het proces heen leidt. Heeft u kinderen die u zo min mogelijk wilt schaden bij de echtscheiding? Uiteraard staan eventuele kinderen bij deze scheidingsbemiddelaar voorop.

Maak een afspraak met de mediator voor hulp bij uw echtscheiding

Kies voor mediaton door Scheiden doe je samen. Dan weet u zeker dat u op de best mogelijke manier uit elkaar gaat. Wilt u de hulp inschakelen van een mediator omdat u ervoor heeft gekozen om te gaan scheiden? Scheiden doe je samen helpt u om deze turbulente tijd door te komen. Naast het creëren van een heldere communicatie tussen u en uw partner, spelen eventuele kinderen ook een belangrijke rol. Zo beschikt deze scheidingsbemiddelaar over een ervaren kindercoach, die een compleet begeleidingstraject voor kinderen mogelijk maakt. Zowel u als uw kind kan na een echtscheiding terecht bij deze mediator. Wilt u weten wat de scheidingsbemiddelaar voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking op kantoor of bij u op locatie. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Samen met u wordt gekeken of het klikt en eventuele vragen worden beantwoord.

Ondersteuning door een mediator voor u en uw kinderen bij een echtscheiding

Wilt u scheiden van uw partner en heeft u kinderen? Dat is het extra belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden. Uw kinderen mogen ten slotte niet de dupe worden van de scheiding. Maar wat gebeurt er dan met de kinderen na een echtscheiding? Dat is een veel voorkomende vraag waar Scheiden doe je samen uiteraard antwoord op heeft. Als er kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding met uw toekomstige ex-partner zorgt de mediator voor de juiste ondersteuning. Dit scheidingsbemiddelingsbedrijf heeft een eigen kindercoach, die ervoor zorgt dat kinderen goed worden begeleid tijdens een echtscheiding. Ook als u het uw kinderen nog niet verteld heeft van uw echtscheiding, voorziet de mediator u graag van persoonlijk advies. Vertel de kinderen zelf dat u gaat scheiden en maak uw kinderen duidelijk dat het absoluut niet hun schuld is. Meer adviezen vindt u op de website van Scheiden doe je samen.