Wat is de beste katerpil?

Wat is de beste katerpil?

Misschien heb je wel is van de katerpil gehoord, kortgezegd is het een pil tegen een kater, wat de naam al zegt natuurlijk. Wanneer jij regelmatig doorzakt terwijl je de volgende dag wel gewoon fris en fruitig moet opstaan dan is de katerpil een ideale oplossing. Een katerpil heeft namelijk als bedoeling dat je alcohol kan drinken en de volgende ochtend zonder kater opstaan, hoe dit precies werkt en welke katerpil je dan het beste kan nemen zullen we nu uitleggen.

Wat is een katerpil?

Een katerpil werkt dus tegen een kater, en dit doet hij met behulp van een stofje genaamd asparagine. Asparagine is in staat het alcoholafbraakproces te versnellen, en de lever dus in ware een handje te helpen. Bovendien werkt asparagine bloedzuiverend en versnelt hij hiermee het ontnuchteringsproces nog meer. Uiteindelijk kan een pil tegen een kater het ontnuchteringsproces wel 2 tot 3 keer versnellen. Wanneer de alcohol sneller uit je lichaam is zal je ook minder kans hebben op een kater. Bovendien moet je bij het nuttigen van de pillen veel water drinken, en water drinken op zichzelf is al een goede manier om een kater te voorkomen. Alcohol heeft een uitdrogende werking op het lichaam en het drinken van veel water gaat dit uiteraard tegen en voorkomt zo de hoofdpijn van een kater

Wat is de beste katerpil

Nu je weet wat een katerpil precies doet en hoe dit werkt wil je natuurlijk weten welke katerpil je dan het beste kunt gebruiken. Een katerpil die wij aanprijzen is Premulon, en wel om de volgende redenen.

Als eerste bevat Premulon een hoge dosering asparagine, versnelt hierdoor het ontnuchteringsproces. Dit is een goed stofje voor een katerpil en belooft dat hij zal werken.

Premulon bevat niet alleen veel asparagine maar zit ook vol met de vitamines en mineralen die jouw lichaam kwijtraakt zodra jij aan het drinken slaat. Een deficiëntie van deze vitaminen en mineralen veroorzaakt ook enkele van de katerverschijnselen. Het aanvullen van deze vitamines en mineralen belooft jouw kater dus te verlichten of zelfs weg te laten.

Ook het gebruiken van Premulon is erg simpel, je neemt voor, tijdens of na de alcoholconsumptie 4 tot 6 pillen tegen een kater met voldoende water in. Simpeler dan dat wordt het bijna niet, en wanneer je er pas na het nuttigen van de alcohol achter komt dat het wel erg veel was kun je de katerpil alsnog innemen zonder problemen.

Nu je weet wat een katerpil allemaal voor jou kan betekenen is het tijd om de Premulons in huis te halen. Je kunt ze gemakkelijk via de website bestellen en hebt ze voor je het weet in huis. Zorg in ieder geval dat je ze in huis hebt voordat je weer een avondje uit gaat met vrienden, zo heb je de volgende dag geen kater en kun je die dag ook weer nuttig gebruiken. Ik zou niet weten waar je nu nog op wacht, hup naar de website en bestellen die katerpillen.

Bestel Premulon

http://www.antikatertips.nl