30 Juinrockhal
Image default
Internet

EML-fil

EML-filtillägget är en Microsoft Corporation-förkortning via e-post. EML filer förvaras i klartextformat för e-postmeddelanden. Den används i lagrade e-postmeddelanden från Microsofts Outlook Express och en del av e-postprogram från Microsoft. 

EML-filstrukturen är standard och innehåller rubriken, meddelandet eller huvudkroppen vanligtvis. Avsändarens och mottagarens e-postadress med ämnet, tid och datum inkluderar filrubriken och själva kroppen anger meddelandet. 

Alla bilagor och eventuella webbadresser som avsändaren har placerat i e-postfilen kan också visas i e-postmeddelanden. EML-filer är tillåtna för olika program, servrar och e-postklienter för att uppfylla kraven för e-postrubriker eller på annat sätt kallas RFC 822. 

https://cumsedeschide.com/extension/eml

Detta innebär att olika operativsystem och webbläsare som föredras av användare kan komma åt EML-filer utan några begränsningar.

Hur man öppnar.EML-filen?

Dubbelklicka på den för att öppna och sedan öppnas programmet som är avsett att öppna ditt.eml-dokument när dina dokumentanslutningar är korrekt inställda. Du kan behöva rätt applikation för att ladda ner eller köpa. Du kan också ha rätt applikation på PC, men den inkluderar inte.eml-filer. Du kan informera Windows vilket program som är rätt fil för att öppna en.eml-fil. Rätt applikation öppnas genom att öppna en a.eml-fil.

För att se det i en webbläsare, ändra tillägget. EML-filer liknar väldigt mycket MHTML och att ändra .mht-filtillägget kommer att konvertera det snabbt till ett Internet Explorer-öppningsbart format. Den enda Internet Explorer som korrekt formaterar dem är Internet Explorer. Du laddar inte ner några bilagor med den här tekniken.