30 Juinrockhal
Transport and Transportation

Transport / opslag van diepgevroren of gekoelde levensmiddelen

Als producent van voedingsmiddelen wilt u dat uw producten hun kwaliteit behouden tijdens het gehele proces, van productie tot consument. Een belangrijke factor in dit proces is de opslag van uw voedingsmiddelen. Hiervoor heeft u een betrouwbare partner nodig, die net zo gepassioneerd te werk gaat als u. U kunt in dit geval rekenen op de professionals van Frigo Group. Door onze jarenlange ervaring in de vries opslag van voedingsmiddelen, bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van uw producten hoog blijft. Frigo Group beschikt over twee grote vrieshuizen op goede locaties, waar altijd plek is voor uw producten.

Frigo Group

Bij Frigo Group werken mensen die verstand hebben van verschillende soorten voedingsmiddelen. Onze vrieshuizen zijn ingedeeld in een aantal verschillende branches, zodat verschillende soorten voedingsmiddelen gescheiden opgeslagen worden. We hebben bijvoorbeeld een gedeelte voor brood en gebak, vlees, vis, kip en fruit. Deze groepen voedingsmiddelen vereisen ieder een aparte aanpak en temperatuur om de producten in te vriezen. Uw producten worden bij ons streng in de gaten gehouden door middel van de modernste technieken, zodat de kwaliteit continu gewaarborgd blijft.

Geconditioneerd vervoer

Naast de juiste opslag van uw producten, speelt ook het vervoer ervan een belangrijke rol. Bij Frigo Group bieden we een totaalpakket aan diensten, wat betekent dat u niet alleen de vriesopslag, maar ook het geconditioneerd vervoer of gekoeld transport van uw voedingsmiddelen gerust aan ons over kunt laten. We hebben onze eigen vrachtwagenchauffeurs, die precies weten hoe ze uw producten van A naar B moeten brengen zonder dat hierbij de kwaliteit in gevaar komt. Wilt u weten wat Frigo Group voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. We horen graag wat uw specifieke wensen zijn, zodat we onze diensten op maat kunnen leveren. We hebben altijd een passende oplossing voor zowel grote als kleine bedrijven.

http://www.frigogroup.com/