30 Juinrockhal
Image default
Tourism

Twente bij slecht weer? Leuk!

Als je een willekeurige voorbijganger vraagt wat een vakantie leuk maakt, staat “goed weer” vaak hoog in het lijstje. Logisch, want van zonneschijn gaat iedereen stralen. Een terrasje is veel leuker als het lekker warm is. En een bezoekje aan de kust is misschien bij een stevige herfststorm wel leuk, maar op een druilerige zomerdag zal niemand voor zijn plezier op het gaan zitten.

Iedereen geniet van mooi weer. En waarschijnlijk heeft ook iedereen herinneringen aan een vakantie die door de regen –letterlijk- in het water is gevallen. Toch is het idee dat slecht weer automatisch betekent dat je vakantie verpest wordt onterecht. Vooral wanneer je jouw gezinsvakantie viert in Overijssel.

Wat doen we als het regent?

Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen als het regent. Er is namelijk zoveel te doen. Neem midgetgolf.

Midgetgolf lijkt een mooi-weer-activiteit bij uitstek, maar in Enschede kun je ook gewoon binnen midgetgolfen. Bij Glowgolf Enschede speel je altijd binnen in het donker, op fluorescerende midgetgolfbanen.

Indoor midgetgolf is slechts één van de vele voorbeelden van slechtweer activiteiten. Het lijstje is eindeloos, van een bezoek aan de binnenspeeltuin (waar de ouders kunnen wachten in een speciale opvangruimte met koffie en gebak), een toneelworkshop, indoor sportactiviteiten, spannende musea zoals Docet Wonderryck en zelfs een echte workshop brandjes blussen voor kleine brandweermannen (m/v) in de dop.

Dagje uit Twente met slecht weer

Je ziet, of het nu mooi weer is of niet, in Twente is je vakantie altijd een succes. Kijk op www.visittwente.nl voor een overzicht van alle activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen.

PS: op deze site staan ook activiteiten voor buiten, mocht het onverwachts toch opklaren!

https://www.visittwente.nl/