30 Juinrockhal
Services

Zelfhulp Psychologen Maken Nederlandse Mannen Zwak

Het lijkt erop dat vele andere psychologen de mannen proberen te veranderen en vooral hun natuurlijke agressie proberen in te tomen. Wat eigenlijk een deel uitmaakt van de menselijke eigenschappen. De psychologen proberen het zo erg dat zij de mannen zwak aan het maken zijn. Als een bedrijfseigenaar, sport ster en iemand die ook in de politiek zit kan ik je vertellen dat er veel te veel zwakke mannen in de Nederlandse samenleving zijn. Velen zijn mama’s jongen die bang hebben. Ze zijn bang om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te aanvaarden, durven niet te vechten voor hun rechten, nemen afstand van alles en het ergste van al dit maakt hun waardeloze mannen.

Psychologen en psychoanalytici babbelen te veel over de kindertijd en emotionele pijn, wat een deel uitmaakt van het leven. Mannen moeten leren op te groeien en ermee om te gaan, maak je sterk en heb toewijding, inzet en volharding om door te gaan. Het is niet ok om enkel aanwezig te zijn en een deel uit te maken van het team. Jij moet er zijn om te winnen en je moet je 110 procent inzetten.

Echte mannen zijn niet zwak, echte mannen doen meer dan 100 percent hun best. Je moet beter doen dan wat je normaal gewoon bent en je mag niet zwak zijn. Zelfhulp psychologen verwarren mannen door hen te laten geloven dat zij alles moeten kunnen controleren wat hen overkomt.

Echter, de hersenen maken chemische stoffen aan in bepaalde hoeveelheden en dat wordt gedaan voor een reden. Echte mannen moeten dit verwachten en dit kracht kanaliseren om zo hun obstakel te overwinnen in plaatst van zich te gedragen als wussies die deze emotionele trigger proberen te bedwingen. Psychologen en zelfhulp consultants zijn de mannen zwak aan het maken en dit is slecht voor onze natie.

Artikel gebracht door het editoriale team van depscyholoog.nl. Mocht u meer willen weten over dit gebied? Bezoek dan eens de website van hen en ook voor het bezoeken van een psycholoog in Eindhoven, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam bent u bij hen op het juiste adres.

 

https://www.depsycholoog.nl/eindhoven/