30 Juinrockhal
Image default
Offers

Ben jij toe aan een frisse nieuwe kleur in je haren? Wij hebben tips om lichter te gaan!

Ben jij toe aan een frisse nieuwe kleur in je haren? Wij hebben tips om lichter te gaan!

Zoek jij naar manieren om je haar op natuurlijke wijze lichter te maken? In deze blog geven we je tips om je haar te laten stralen zonder agressieve chemicaliën te gebruiken die het haar kunnen beschadigen. Dus, maak je klaar om je innerlijke blondine naar buiten te brengen en te genieten van je nieuwe, lichtere lokken!

 

1)Citroensap

Citroensap is een uitstekende natuurlijke manier om je haar lichter te maken. Het bevat namelijk een lichte zuur waarmee het pigment in het haar op een milde manier wordt opgelicht. Meng citroensap met een beetje water en spray het over je haar. Ga dan lekker in de zon zitten, zodat de zon die dezelfde effecten heeft als een hittebron, helpt bij het oplichtingsproces. Spoel vervolgens je haar grondig met water uit. Herhaal dit proces één of twee keer per week.

 

2)Kamillethee

Nog een natuurlijk middel om je haar lichter te maken is kamillethee. Dit is een geweldige optie voor mensen met gevoelig of kwetsbaar haar omdat kamillethee heel zacht voor het haar is. Bereid een kopje kamillethee en laat het afkoelen. Breng de thee vervolgens aan op droog haar en gebruik daarna een haardroger om het haar te drogen. Herhaal dit proces één of twee keer per week.

 

3)Zwembadwater

Misschien verrassend, maar het chloor in een zwembad kan ook helpen om het haar lichter te maken. Het maakt echter wel je haar droog en beïnvloedt de kwaliteit van het haar. Niet te vaak doen dus!

 

4)Snelste optie: haarkleurmiddelen

Ben je op zoek naar een snellere optie? Gebruik dan haar bleekmiddel. Er zijn genoeg effectieve opties op de markt die het haar lichter maken. Let er echter wel op dat deze producten schadelijk kunnen zijn voor het haar, dus gebruik het maar twee keer per jaar of minder. De beste optie die er is, zijn toch wel de schwarzkopf professional producten. Kijk daar dus zeker even naar!

 

https://www.salontopper.nl/