30 Juinrockhal
Image default
Health

Botox heeft een heleboel voordelen

Iedereen heeft wel eens van botox gehoord en heeft er een mening over en ik ben er van overtuigd jij ook. Of deze nou goed of slecht is, we hebben allemaal wel het stereotype van de overgrote lippen en hamsterachtige wangetjes voor ons. Dit beeld is eigenlijk altijd al onterecht geweest en ik ga jullie in de artikel vertellen waarom. Het is allemaal niet zo zwart-wit als je denkt. Veel mensen zijn nog steeds van mening dat botox zorgt voor van die rare opgeblazen lippen en dat terwijl dit helemaal niet mogelijk is. Lees dit artikel als je er achter wilt komen waar botox nog meer voor gebruikt kan worden en waarom je niet van die rare lippen kan krijgen.

Botox wordt meestal gebruikt om rimpels te verwijderen. Veel mensen denken dat dit gebeurd door een vloeistof in te spuiten die de rimpels opvult, maar het is een bacterie die ervoor zorgt dat de spieren ontspannen. Het zorgt er dus voor de rimpels verdwijnen door de huid te laten ontspannen. Botox is ook niet het product. Het is een merk dat mensen zijn gaan zien als een merk. De officiële naam is botuline toxine en het is een bacterie die je kan vinden in het menselijk lichaam en het is dus geen raar goedje of iets dergelijk. botox kraaienpootjes zorgen ervoor dat kraaienpootjes verdwijnen 

De spierontspannende werking heeft nog meer voordelen naast het verwijderen van rimpels. Veel mensen hebben vaak last van hoofdpijn. En geloof het of niet, maar Botox spuiten kan een genezen de werking hebben op hoofdpijn. Veel hoofdpijn ontstaat namelijk door spieren die gespannen zijn. Wetende dat botox spieren doet ontspannen voel je waarschijnlijk al aankomen hoe dit in z’n werking gaat. Botox ontspant de spieren in je hoofd en zorgen er zo dus voor dat je minder last hebt van hoofdpijn.

Voordat je dus oordeelt over botox is het belangrijk dat je alle kanten van het product weet en welke voordelen het allemaal heeft. Misschien ga je er ooit nog gebruik van maken.

https://faceland.nl/