30 Juinrockhal
Health

Dating tips voor Tinder: een paar regels om je aan te houden

De dating app van Tinder is uitgegroeid tot een populair onderdeel van de online dating wereld en heeft een reputatie opgebouwd dat het een makkelijke manier voor een man is om een nieuwe partner te ontmoeten. Maar het proces omvat meer dan simpelweg inloggen en door het opvolgen van een paar tips en regels zal je kans op succes aanzienlijk groter worden. Hier zijn een paar dingen die je kunt overwegen:

 

Eerste indrukken zijn belangrijk

 

Een man moet vanaf het eerste moment op Tinder goed voor de dag komen. Gewoon het verzenden van een bericht dat zegt: “Hé, ik zag je profiel, hoe is het?” zal waarschijnlijk niet de aandacht van een vrouw trekken, die enkele tientallen reacties zal ontvangen. Personaliseer de berichten zodat het een aantal gegevens bevat, die zouden kunnen passen bij haar profiel en zodat het een beetje persoonlijkheid krijgt. Dit kan wat oefening kosten, dus begin alvast met het bedenken van een goede openingszin.

 

Vermijd (in het begin) intieme selfies

 

De meeste mannen kunnen niet wachten om te pronken met hun favoriete lichaamsdeel en ze denken vaak dat een vrouw op Tinder graag wil zien wat ze allemaal in huis hebben. Er zijn weliswaar enkele vrouwen die geïnteresseerd zijn om onmiddellijk een kijkje te krijgen in alles wat een man te bieden heeft, maar voor de meeste vrouwen is het vooral het karakter wat telt. Het is meestal beter om te wachten met het verzenden van meer onthullende foto’s totdat er een soort van “relatie” is ontstaan en het is ook verstandig, voordat je deze foto’s van jezelf verzendt, om te vragen of ze hierin geïnteresseerd is.

 

Vermijd (in het begin) suggestieve taal

 

Iemand “hallo” zeggen en meteen het gesprek voortzetten over hoe geweldig hij is en wat voor een ongelooflijke staat van gelukzaligheid hij elk meisje kan brengen, is echt niet de snelste route naar succes. Zelfs als een man de waarheid spreekt en niet overdrijft, vinden de meeste vrouwen dit te opdringerig en willen graag eerst een inleiding. Tinder is bedoeld om te flirten, maar het loont zeker om eerst wat te vertellen over jezelf, dingen rustig op te bouwen en dan pas te kijken hoe jullie een nauwere relatie kunnen opbouwen. Als een man aandacht besteedt aan de signalen die hij van de potentiële partner krijgt, kan hij uitzoeken hoe snel hij kan gaan op het gebied van het onderwerp en het taalgebruik.

 

Ben de interessante versie van jezelf

 

Het is belangrijk om op Tinder jezelf te zijn, want uiteindelijk is dat de persoon die een potentiële partner zal ontmoeten. Maar wees niet bang om de ‘interessante’ versie van jezelf te zijn. Een man die vrij verlegen is, kan zichzelf beter niet omschrijven als een man die graag naar een feestje gaat en veel aanspraak heeft. Maar hij kan bijvoorbeeld wel vertellen “Ik deel niet altijd mijn mening als ik in een groep ben, maar één-op-één heb ik veel te zeggen” of “Groepen mensen kunnen me zenuwachtig maken, maar ik ben wel laatst gaan wildwater raften met een aantal onbekenden.”

 

Meer info?

 

Lees dan de tips van onze favoriete blog van Attraction Gym. Hier lees je bijvoorbeeld ook hun inzichten in tinder dating. Misschien kun je nog wat van oppikken om vervolgens meer succes te boeken online.

 

 

 

https://www.attractiongym.nl/tinder-tips/