30 Juinrockhal
Image default
Fashion and Clothing

De bucket hat is terug van weggeweest!

Bucket hats zijn weer helemaal terug in de mode! Sinds wanneer is dit het geval? Welke soorten bucket hats zijn er? Hoe kies je de juiste hoed uit? In dit artikel bespreken we alle ins en outs over de bucket hat.

Bucket hats bestaan al heel lang, maar ze zijn pas sinds kort weer in de mode. Het is geen verrassing dat bucket hats weer populair zijn, want ze zijn perfect om de zon uit je ogen en uit je gezicht te houden. Daarnaast beschermen de hoedjes je ook tegen slecht weer zoals regen. Maar met zoveel verschillende soorten bucket hats op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke voor u geschikt is.

Materiaal van de bucket hat
Het eerste waar u op moet letten bij het kiezen van een bucket hat is het materiaal. bucket hats worden meestal gemaakt van katoen, wol of polyester. Katoenen hoedjes zijn licht en ademend, waardoor ze ideaal zijn voor zomerse dagen. Wollen hoeden zijn warmer en duurzamer, waardoor ze zeer geschikt zijn voor winterse activiteiten. Polyester hoeden zijn vaak waterdicht waardoor ze ideaal zijn voor regenachtige dagen. Hou dus rekening met het weer en kies hier de perfect hoed bij. 

De maat van de bucket hat
Het volgende punt van overweging is de grootte van de bucket hat. De hoedjes zijn er in verschillende maten, van klein tot groot. Kleine bucket hats zijn perfect voor kinderen of mensen met een kleiner hoofd. Grote hoedjes zijn beter voor volwassenen of mensen met een groter hoofd. De grote van de flap van de bucket hat kan ook erg verschillen per design. Of je een kleine of grote flap mooi vind is smaak afhankelijk. Zelf vind ik hoedjes met een wat kleinere flap mooier. 

Het design van de bucket hat
Het laatste, maar misschien wel het belangrijkste wat u moet overwegen is het ontwerp van de bucket hat. Ze zijn er in verschillende ontwerpen, van effen tot patronen. Effen bucket hats zijn eenvoudig en veelzijdig, en kunnen bij elke outfit gedragen worden. bucket hats met een patroon zijn leuker en funky, en zijn perfect om een statement te maken. Wat uw stijl ook is, er is altijd een geschikt hat voor u!

 

https://mybuckethat.nl/