30 Juinrockhal
Image default
Food and Drink

Gebak Bestellen

Gebak Bestellen En Laten Bezorgen

Taart per post van Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u ambachtelijk gebak bestellen dat precies in een brievenbus doosje past en dus door uw brievenbus geleverd wordt.

U kunt kiezen uit verschillende smaken gebak en verschillende maten brievenbus doosjes.

De verschillende smaken gebak zijn:

  • Bitterkoek Gebak
  • Citroen Gebak
  • Chocolade Gebak
  • Kaneel Gebak
  • Haagsche Hopjes Gebak
  • Walnoot Sinaasappel Gebak

De huidige best-seller is het Chocolade Gebak.

Deze verschillende smaken zijn in drie maten brievenbus doosjes te bestellen.

De verschillende maten brievenbus doosjes zijn:

  • Normaal. Een A6-formaat brievenbus doosje met één stuk gebak van 350 gram.
  • Large. Een A5-formaat brievenbus doosje met twee stukken gebak van 350 gram.
  • Extra Large. Een A4-formaat brievenbus doosje met vier stukken gebak van 350 gram.

Omdat er in de grotere maten brievenbus doosjes meerdere stukken gebak zitten kunt u ook verschillende smaken gebak combineren in een combinatiebox.

Gebak Bezorgen

Levering door de brievenbus

Het gebak van Brievenbus Banket past in brievenbus doosjes die door de brievenbus passen. Een groot voordeel van een levering door de brievenbus is dat de gelukkige ontvanger van de brievenbustaart nooit meer uren op de bezorger hoeft te wachten en zijn of haar tijd aan andere leukere dingen kan besteden.

Same Day Delivery Nederland

Brievenbus Banket werkt samen met de betere bezorgpartners. Hierdoor heeft u de keuze om voor 10:00 ‘s ochtends een gebak te bestellen en dezelfde dag nog het gebak te laten bezorgen. Momenteel geldt deze service alleen binnen Nederland en exclusief de Wadden Eilanden.

Next Day Delivery België

Ook geldt bij Brievenbus Banket dat als u voor 10:00 ‘s ochtends een bestelling plaatst voor een adres in België, dit al de volgende ochtend wordt afgeleverd bij de ontvanger van de taart per post. Dit komt omdat Brievenbus Banket ook nauw samen werkt met internationale bezorgpartners.

Zakelijk Gebak Bestellen

Verjaardagservice

Brievenbus Banket heeft meerdere zakelijke services. De leukste van allemaal is de verjaardagservice.

De verjaardagservice houdt in dat u een jaarlijks abbonement aangaat bij Brievenbus Banket om al uw collega’s of personeel een jaar lang op hun verjaardag een heerlijk gebakje te sturen met een leuke persoonlijke boodschap er bij toegevoegd.

U hoeft slechts eenmalig een excel formulier in te vullen en Brievenbus Banket ontzorgt u volledig met deze op maat gemaakte cadeau service.

Personaliseren

Ook is het mogelijk om zakelijke bestellingen te personaliseren. Dit houdt in dat eigenlijk alles, behalve het gebakje zelf, kan worden aangepast.

Zo kunt u kiezen uit bijgevoegde ansichtkaartjes in uw huisstijl of bijvoorbeeld het volledige brievenbus doosje met uw logo en eventuele tekst, niks is te gek.

Zakelijk Bestellen Bij Brievenbus Banket

Bent u geinteresseerd in zakelijk bestellen bij Brievenbus Banket? Neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket, de juiste contact gegevens zijn te vinden op de website van Brievenbus Banket. De klantenservice antwoord altijd binnen één dag, ook in het weekend, en denkt graag met u mee over alle mogelijkheden en uw wensen.

https://www.brievenbusbanket.nl/