30 Juinrockhal
Image default
Finance

Geen financiële held?

Persoonlijk heb ik wel eens baantjes gehad waarvan de organisatie niet zo goed was. De roosters waren bijvoorbeeld altijd helemaal verkeerd, waardoor niemand wist wanneer hij/zij moest werken. Wat ook vervelend was is dat je eigenlijk nooit helemaal precies wist hoeveel geld je kreeg, wanneer en waarvoor je precies betaald kreeg. Als werknemer die ook gewoon zijn zaakjes op orde moet hebben (huur betalen, telefoonrekening, onverwachte kosten), is dit natuurlijk erg vervelend.

Daardoor kreeg de werkgever vaak gezeik en namen veel mensen na een korte tijd ontslag. Later ben ik erachter gekomen dat mijn werkgever gewoon niet helemaal zijn zaakjes op orde had en totaal geen ster is in de financiën. Hij had eigenlijk gewoon om hulp moeten vragen voor salarisadministratie Raet. Niet iedereen kan goed zijn in alles wat ze doen, maar gelukkig zijn er altijd services waar je gebruik van kan maken. Als ik ooit mijn eigen bedrijf zou starten, zou ik ook geen idee hebben hoe het zit met de werkkostenregeling

Het CBBS kan je daarmee helpen. Zij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het helpen van andere bedrijven in alle aspecten van persoonlijke dienstverlening. Je kan bij ze terecht op het gebied van salarisservice en personeelsadministratie. Ze hebben een programma ontwikkeld waarin u uw administratie zelfstandig kan bekijken en aanpassen, zonder moeilijkheden. Het is online beschikbaar en natuurlijk op ieder moment van de dag. Dit gaat natuurlijk in overleg met u, zodat alles naar persoonlijke voorkeuren wordt ingesteld. Voor vragen kunt u als klant altijd gebruik maken van het gratis helpdesk. Ook als u geen klant bent, kunt een abonnement nemen op deze service tegen een vergoeding.

U hoeft niet alles zelf te doen in uw eigen bedrijf. Maak het uzelf makkelijker door hulp te vragen op vakgebieden waar u zelf minder verstand van heeft om misverstanden te voorkomen tussen werkgever en -nemer.

https://www.cbbs.nl/salarisberekening/