30 Juinrockhal
Home and Garden

Groene daken Amsterdam

Bij Kewodak zijn we niet alleen goed in het aanleggen en repareren van platte daken. We bieden ook graag oplossingen om ervoor te zorgen dat u energie kunt besparen, of om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Daarom kunt u bij Kewodak terecht voor verschillende soorten daken, die elk een aantal voordelen opleveren. Een goed voorbeeld hiervan zijn groene daken Amsterdam, waarop beplanting is aangelegd. Dit is een mooi gezicht en daarbij zorgt het voor een goede isolatie, regenwater wordt stapsgewijs afgevoerd en fijnstof uit de lucht wordt opgevangen.

Soorten daken

Naast een Groen dak kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een Wit dak, dat ervoor zorgt dat zonnewarmte wordt weerkaatst, waardoor het binnen koeler blijft in de zomer. Dit helpt om energiekosten te besparen. Het is ook mogelijk om uw oude dak te hergebruiken. Materialen van het oude dak worden dan gebruikt voor het creëren van een stevig nieuw dak. Een andere duurzame optie voor een nieuw dak, is het aanleggen van een EPDM dak. Dit wordt gemaakt van stevig rubber dat minstens 40 jaar mee gaat. Ook extra goed geïsoleerde daken behoren tot de mogelijkheden bij Kewodak.

Zonnepanelen plat dak

Natuurlijk mogen daken met zonnepanelen niet ontbreken in het rijtje van duurzame en energiebesparende daken. Kewodak is specialist in het plaatsen van zonnepanelen plat dak. Wanneer zonnepanelen op een plat dak geplaatst worden, kunnen ze in elke gewenste hoek worden gezet. Op die manier kan ervoor worden gezorgd dat er zoveel mogelijk zonlicht opgevangen wordt, waardoor de zonnepanelen optimaal benut worden. U kunt meer informatie over de verschillende soorten daken vinden op de website van Kewodak, maar u kunt ook altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag uw vragen en kunnen met u kijken naar de beste oplossing voor de aanleg van een duurzaam dak.

http://www.kewodak.nl/