30 Juinrockhal
Image default
Business

Hoe maak je van je website een Marketingkanon?

Ben je het ook beu dat je voor nieuwe klanten afhankelijk bent van de mond tot mond reclame van jouw klanten en je netwerk?

In dit artikel lees je hoe je van jouw website en marketing kanon kan maken. 

Stap 1. Een aantrekkelijke website

Als je wilt dat de mensen die op jouw website komen ook klant worden, dan moet je website natuurlijk genoeg aanspreken voor de klanten die bij jouw bedrijf passen. Heb je dit nog niet laat dan een professional een mooie website bouwen. Je kan het beste gaan voor een website met het CMS WordPress. Je kan hier zelf makkelijk de tekst, foto’s en dergelijken van veranderen.

Stap 2. Zoekmachine marketing   

Om te verdienen met je website moet deze natuurlijk ook goed bezocht worden door potentiele klanten. De meest potentiele klanten zijn de klanten die al op zoek zijn naar jouw product of dienst, dus als ze in google gaan zoeken en ze komen bij jouw website terecht kan dit zomaar eens heel snel voor nieuwe klanten gaan zorgen. Je kan er op twee manieren voor zorgen dat je gevonden worden: Organisch ‘Lange termijn’ Adwords ‘korte termijn’. Zoek hiervoor een online marketing bureau gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Je kan ook het beste kijken naar een online marketing bureau MKB. Zij hebben in veel branches ervaring en vragen ook niet de hoofdprijs.

Stap 3. Meten

Als je in samenwerking met een online marketing bureau voor het MKB ervoor hebt gezorgd dat er veel meer bezoekers naar de website komen, dan is het tijd om te gaan meten. Wat doen de bezoekers op de website, welke pagina slaat aan en welke pagina niet. Zo kan je de pagina’s die wel lopen een soort van kopiëren en de pagina’s die niet lopen hierop aanpassen. Dit wordt ook wel AB testing genoemd. Je kan dit natuurlijk ook een tijdje blijven doen tot dat je het beste resultaat hebt!

https://allinone-media.nl