30 Juinrockhal
Image default
Auto

ID.3 Private Lease

De Volkswagen ID.3 is een elektrische auto die in 2020 werd gelanceerd door de Duitse autofabrikant Volkswagen. De ID.3 is de eerste auto die is gebouwd op het nieuwe MEB-platform van Volkswagen, dat specifiek is ontworpen voor elektrische voertuigen. Het model is bedoeld als de opvolger van de Volkswagen Golf en wordt gezien als een belangrijk onderdeel van Volkswagen’s plan om tegen 2025 meer dan een miljoen elektrische voertuigen per jaar te produceren.

De ID.3 heeft een actieradius van maximaal 550 kilometer op een volle batterij en heeft een oplaadtijd van 30 minuten om 290 kilometer aan bereik toe te voegen met behulp van een snellader. De auto heeft een vermogen van 150 tot 204 pk, afhankelijk van het gekozen model, en heeft een topsnelheid van 160 km/u.

Het ontwerp van de ID.3 is modern en gestroomlijnd, met een glazen dak en korte overhangen voor en achter. Het interieur is ruim en comfortabel, met een minimalistisch ontwerp en geavanceerde technologie zoals spraakbesturing en een digitaal instrumentenpaneel.

Een van de meest opvallende kenmerken van de ID.3 is de mogelijkheid om te communiceren met andere voertuigen en infrastructuur dankzij zijn geavanceerde connectiviteitssysteem. Hierdoor kan de auto bijvoorbeeld verkeerslichten herkennen en communiceren met andere voertuigen om de veiligheid op de weg te verbeteren.

De ID.3 is ook een van de meest duurzame auto’s op de markt, met een lage CO2-uitstoot en het gebruik van duurzame materialen zoals gerecyclede PET-flessen voor de bekleding van de stoelen.

Kortom, de Volkswagen ID.3 is een indrukwekkende elektrische auto die geavanceerde technologie, duurzaamheid en comfort combineert. Het model markeert een belangrijke stap voor Volkswagen en draagt bij aan de overgang naar een duurzamere toekomst van mobiliteit.

Het Volkswagen-merk heeft door de jaren heen talloze modellen geproduceerd, van compacte stadsauto’s tot luxe sedans en alles daartussenin. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste Volkswagen-modellen die momenteel op de markt zijn.

  1. Volkswagen Polo: De Volkswagen Polo is een compacte hatchback die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en zuinige brandstofverbruik. Het model is momenteel in zijn zesde generatie en is beschikbaar met verschillende motoropties, waaronder benzine- en dieselmotoren en een hybride versie. Het interieur van de Polo is ruim en comfortabel, met geavanceerde technologie zoals een digitaal instrumentenpaneel en een infotainmentsysteem met touchscreen.

  2. Volkswagen ID.3: De Volkswagen ID.3 is een volledig elektrische auto die in 2020 werd gelanceerd als de opvolger van de Volkswagen Golf. Het model is gebouwd op het nieuwe MEB-platform van Volkswagen en heeft een actieradius van maximaal 550 kilometer. Het ontwerp van de ID.3 is modern en gestroomlijnd, met een glazen dak en geavanceerde connectiviteitstechnologie.

  3. Volkswagen ID.4: De Volkswagen ID.4 is een volledig elektrische SUV die in 2020 werd gelanceerd. Het model heeft een actieradius van maximaal 520 kilometer en is gebouwd op hetzelfde MEB-platform als de ID.3. Het interieur van de ID.4 is ruim en comfortabel, met geavanceerde technologie zoals een infotainmentsysteem met touchscreen en een panoramisch glazen dak.

  4. Volkswagen T-Cross: De Volkswagen T-Cross is een compacte SUV die in 2018 werd geïntroduceerd. Het model is gebouwd op het MQB-platform van Volkswagen en is beschikbaar met verschillende motoropties, waaronder benzine- en dieselmotoren. Het interieur van de T-Cross is ruim en comfortabel, met geavanceerde technologie zoals een infotainmentsysteem met touchscreen en een digitaal instrumentenpaneel.