30 Juinrockhal
Image default
Beauty and Personal Care

Kleuranalyse voor als je en garderobe zonder miskopen wil

Kleuranalyse limburg; voor als je geen miskopen meer wil doen

Weet je dat de meeste miskopen met kleding gedaan worden omdat de kleur van het kledingstuk niet fraai staat bij de teint van de huid? Wil je dit voorkomen dan is een kleurenalyse een perfecte oplossing. Woon je in Limburg, kies dan voor een kleuranalyse Limburg om de afstand niet te groot te laten zijn. Niet dat je het niet terugverdiend, want een kleurenanalyse in Limburg is er al vanaf een kleine honderd euro.

Een zomertype komt best vaak voor

Van de vier verschillende typen die een kleurenanalyse kan uitwijzen, is het zomertype een van de meest voorkomende. Wat heb je aan deze informatie? Eigenlijk niet zo heel veel, want om te achterhalen of je een zomertype bent, zul je eerst een kleurenanalyse moeten afnemen. Er wordt o.a. gekeken naar de teint, kleur wenbouwen en kleur haren om te kijken of jij een zomertype bent of toch een ander type.

Word er ook een workshop kleuradvies gegeven in limburg?

Een rondje door het mooie Limburg leert ons dat er niet zo heel veel keuze is voor een workshop kleuradvies in Limburg. Maar er zijn we goede Limburgse aanbieders, waarbij als meidengroep of

http://style-by-yvs.nl/