30 Juinrockhal
Image default
Travel

Kom tot rust in een trekkershut in Overijssel

De ideale vakantie is voor iedereen anders. De één zit het liefst twee weken lang bij het zwembad in een All-inclusive resort. De ander gaat lekker naar de familiecamping. En dan zijn er mensen voor wie de vakantie een tijd is om op ontdekkingsreis te gaan.

Als je behoort tot die laatste categorie, weet je dat het slim is om vooraf alvast te bekijken waar je op je route kunt overnachten. Als je een rondreis door Nederland maakt en door Twente komt, kunnen we je een mooie trekkershut aanbevelen in Tubbergen (Twente, Overijssel).

Op recreatiepark ’n Kaps kun je namelijk niet alleen terecht voor safaritenten of vakantiehuisjes, maar je kunt er ook heel voordelig een trekkershut huren. Met 12 vierkante meter zijn deze huisjes niet heel groot, maar ze bieden wél vier comfortabele slaapplekken én kookgelegenheid. Bovendien bespaart het je de tijd van het moeten opzetten van een tentje en het opblazen van je slaapmatje.  Daardoor zijn de huisjes ideaal als je na een lange etappe op de fiets (of wandelend) toe bent aan rust.

Overigens is het misschien een goed idee om wat langer te blijven en je trekkershut te gebruiken als uitvalsbasis, want in een straal van 20 kilometer rondom deze accommodatie vindt je 6 musea of kastelen, een zwembad, een Avonturenpark voor de kinderen, een natuurreservaat en vele andere leuke activiteiten. Ook op het park zelf kun je gebruik maken van de faciliteiten, zoals het zwembad, de shortgolfbaan en natuurlijk het restaurant.

Kortom, ben jij op zoek naar een fijne plek om te overnachten, of een uitvalsbasis om Overijssel te verkennen? Boek dan een trekkershut in Overijssel op recreatiepark ’n Kaps in Tubbergen.

https://kapshoeve.nl