30 Juinrockhal
Home and Garden

Moderne, duurzame banken van authentiek teakhout

Een tuinbank van hout, teakhout wel te verstaan, is een prima investering voor nu en later! Banken van teakhout zijn onderhoudsvrij. Ze zitten comfortabel. En ze zien er stijlvol uit. De Teakspecialist heeft allerlei varianten in de aanbieding. Wat denkt u bijvoorbeeld van een sportieve tennisbank en een chique Engelse tuinbank?

Een authentiek stations bankje

Heel populair zijn onze stations banken. De banken met leuning en prachtige bewerking zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In zowel donkere als lichte tinten. Bijzonder handig bij zo’n mooie, nieuwe bank is een klein bijzettafeltje. Voor je kopje koffie, boek of tablet. Bekijk ook het BBQ-bijzettafeltje eens, voorzien van handige wielen. Gewoon onmisbaar als u van barbecueën houdt! Naast meubelen van teakhout leveren wij ook handige accessoires. Enkele items die tegenwoordig veel besteld worden zijn: tuinkussens, dekens, vloerkleden en parasols. Alles om van de tuin een tweede leefruimte te maken!

Teak = tijdloos!

Een teak bank past in iedere tuin. De uitstraling is namelijk tijdloos. Onze meubelmakers uit Indonesië maken gebruik van A-kwaliteit hout. Wij importeren de meubels zelf, en houden scherp toezicht op de kwaliteit en afwerking. Teakhouten tuinmeubels gaan erg lang mee. Om het hout in goede staat te houden kun je zogenaamde ‘cleaners en protectors’ gebruiken. U zorgt er dan voor dat het hout schoon blijft, een beschermend laagje krijgt en eventueel de warme kleur behoudt. Van ieder product hebben wij een foto online gezet. Maar we kunnen ons voorstelleen dat u bepaalde zaken met eigen ogen wilt zien en wilt uitproberen. Daarom bent u bij deze van harte uitgenodigd in onze ruime showroom aan de Amsterdamsestraatweg 7B in Naarden.

https://www.deteakspecialist.nl/