30 Juinrockhal
Image default
Home and Garden

Waar koop je goede deurgordijnen tegen vliegen?

Vliegen, ze kunnen ontzettend vervelend zijn. Vooral als ze eenmaal binnen in je huis zijn. Ze blijven vaak bij mensen om het hoofd heen vliegen en als je een beetje pech hebt kunnen ze je ook nog bijten. Het is dus beter om er voor te zorgen dat vliegen niet je huis binnen komen. Maar is dat te doen? En hoe doe je dat?

Waar koop je een goed vliegengordijn?

Een vliegengordijn is één van de meest effectieve manieren om vliegen te bestrijden. Je moet hierbij wel een vliegengordijn kopen met brede strengen of met heel veel strengen die goed op elkaar aansluiten. Een klein kiertje is namelijk al voldoende voor een vlieg om naar binnen te komen. En eenmaal binnen, gaan ze je huis niet meer uit. Buiten blijven dus! Een goed vliegengordijn kan veel vliegen tegenhouden. Echter een percentage van 100% gaat je niet lukken. Er zijn namelijk altijd momenten dat er iemand door de strengen heen loopt en op die specifieke momenten kunnen er ook vliegen mee komen. Ook kan de wind er voor zorgen dat de strengen een beetje heen en weer dijnzen. Op zich niet erg, maar zo ontstaan er kieren. En kunnen er dus ongewild toch vliegjes bij je naar binnen komen.

 

Is een hordeur een goede optie?

Een hordeur is zeker een goede optie. Maar dan moet je geen huisdieren hebben. Als je huisdieren hebt is een hordeur een criem. Telkens als jouw hond of kat dan naar buiten of naar binnen wil, moet jij de hor openen en sluiten. Op die momenten, ook al zijn ze kort, kan er natuurlijk een vlieg of ander insect naar binnen vliegen. Maar verder houdt een hordeur de boel hermetisch afgesloten. Als je geen huisdieren hebt is een hordeur dus een goede optie. Veel hordeuren zijn duur, maar op de website van Vliegengordijnkopen.nl valt die prijs behoorlijk mee! Deze is dan misschien niet te vergelijken met een deurhor van een duur merk. Maar hij werkt prima en je betaalt slechts een fractie van de prijs.

 

Vliegengordijnen online kopen? Doen of niet?

Op internet worden nog wel eens wat mensen bedrogen. Dat gebeurt vooral op websites waarin mensen tweedehands artikelen kunnen aanbieden zoals Marktplaats. Er zijn soms ook nep websites online die spullen verkopen en vervolgens nooit leveren. Kijk bij aankoop altijd of er ook een adres genoemd is, en of dit adres ook bestaat. Controleer eventueel ook de inschrijving bij KVK. Een goed en betrouwbaar bedrijf in deurgordijnen en vliegenhorren is Vliegengordijnkopen.nl. Het bedrijf heeft een score van maar liefst 9,5 voor betrouwbaarheid en tevredenheid. U vindt deze site op vliegengordijnkopen.nl. U kunt hen ook telefonisch te woord staan via 0313 – 312110. Maar dat kan alleen op werkdagen tijdens kantooruren.