30 Juinrockhal
Image default
Home and Garden

Zonwering en raambekleding van Nederlandse top kwaliteit

Zonwering en raambekleding van Nederlandse top kwaliteit

Als je op zoek bent naar oplossingen om je ramen te verduisteren of om privacy te creëren, dan kom je al snel uit bij de mooie maatwerkoplossingen van het Nederlandse bedrijf VeranoⓇ. Als je verzekerd wil zijn van de scherpste prijzen en het beste advies, dan bestel je deze producten in de webshop van Marasol. Marasol is een klein Brabants familiebedrijf dat garant staat voor eerlijk advies en scherpe prijzen. 

Rolluiken

De beste manier om je ramen te verduisteren, is toch echt met rolluiken die je bevestigt aan de buitenzijde van je raam, tegen je gevel. Het solar rolluik is heel eenvoudig zelf op te hangen. Dit rolluik wordt aangestuurd door een solar motor, die wordt opgeladen met zonne-energie. Aan de voorzijde van de bovenkap zit een klein zonnepaneeltje bevestigd, dat de batterij binnen een paar uur oplaadt, waarna het maandenlang te gebruiken is.

Doordat dit rolluik niet hoeft te worden aangesloten op het lichtnet, hoeft er niet door de gevel naar binnen te worden geboord. Dat maakt het een eenvoudig te monteren product. Als je zelf je ramen opmeet en de rolluiken zelf monteert, kun je veel geld besparen. Met de duidelijke inmeetinstucties en montagehandleiding is het een kwestie van de stappen volgen voor een mooi resultaat.

Verduisterende raambekleding

Als je geen rolluiken kunt of wil plaatsen aan je gevel, dan is het ook heel goed mogelijk om je kamer te verduisteren met raamdecoratie die je aan de binnenzijde van je ramen monteert. 

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een plisségordijn verduisterend. Er zijn twee verschillende soorten plisségordijnen. Plisségordijnen die bestaan uit één laag stof en plissés die zijn opgebouwd uit twee lagen stof, de zogenaamde honingraat plissés. Bij deze honingraat plissés is bij de verduisterende variant een blackout laagje tussen de twee lagen stof geplaatst, waardoor licht geen kans krijgt binnen te dringen door de stof.

Een groot voordeel van deze dubbele plissés, is dat ze naast verduisteren ook heel goed isoleren. In de zomer houden ze de warmte buiten en in de winter houden ze de kou buiten en de warmte binnen. 

Online raambekleding bestellen

Het Brabantse Marasol is opgezet door vader Martin en dochter Anna. Samen hebben ze zich verdiept in hoe je het snelst en eenvoudigst je raambekleding en rolluiken online kunt bestellen. Anna heeft inmiddels zeven jaar ervaring in het adviseren van haar klanten op het gebied van raamdecoratie en zonwering.

Als je Anna een mailtje stuurt via de website of direct via mail, dan antwoordt ze vaak al binnen een uur met advies of aanvullende vragen. Ze kijkt graag met je mee naar de best passende oplossingen bij jouw raampartijen. Door te kijken naar foto’s ziet ze heel snel wat mogelijk is en zal eerlijk aangeven als een oplossing waar je om vraagt niet optimaal is.

Als je eerst wil zien welke kleur en structuur je bestelt, dan kun je gratis en vrijblijvend een aantal kleurstalen aanvragen van de stoffen en lamellen waar je tussen twijfelt. De stalen worden dezelfde werkdag naar je opgestuurd, waardoor je snel thuis kunt kijken wat het beste bij je interieur en smaak past.

 

https://marasol.nl/rolluiken/