30 Juinrockhal
Image default
Health

Een ooglidcorrectie iets voor u?

Vragen veel mensen de laatste tijd aan u waarom u er zo moe uit ziet? Denken mensen dat u altijd boos bent? Of heeft u zelf het gevoel dat u niet meer die jonge frisse uitstraling van vroeger heb? Hier hebben wij, van Ooglift.nl, de oplossing voor! Ooglift is gespecialiseerd in het doen van ooglidcorrecties, en omdat we ons enkel richten op cosmetische oogchirurgie hebben we hier de allerbeste kennis van.

 

Wat is een ooglidcorrectie?

 

Laten we het eerst even over de ooglidcorrectie zelf hebben. Simpel gezegd is een ooglidcorrectie het verwijderen van het overtollig weefsel bij de onderste of de bovenste oogleden. Bij het ouder worden verminderd de elasticiteit van de huid rondom de ogen, hierdoor kunnen de oogleden gaan hangen en kunnen ze zelfs uw zicht belemmeren. Maar, het is niet zo dat alleen oudere mensen een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Wij hebben ook al veel mensen onder de 45 jaar in onze kliniek gehad, dat is helemaal niet zo gek! Hangende oogleden kan namelijk ook erfelijk zijn, wat dan vaak het geval is.

 

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

 

Via de site kunt u een afspraak maken in onze kliniek. Het grote voordeel van onze kliniek is, is dat het eerste consult geheel gratis en vrijblijvend is. Dit consult is om samen met u te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Nu gaan we het even over de operatie zelf hebben. 10 dagen voordat de operatie plaatsvindt mag u geen pijnstillende middelen slikken omdat dit het bloed kan verdunnen. De operatie zelf duurt maar 45 minuten. Eerst tekenen we de huid af, dan krijgt u een lokale verdoving, dan wordt natuurlijk eerst de huid desinfecteert en vervolgens wordt het teveel aan huid en spier verwijderd. U krijgt dan niet-oplosbare hechtingen die er na 5 tot 7 dagen uit worden gehaald. Na de operatie mag u vrijwel gelijk naar huis. Na de operatie kunt u ons 24/7 bereiken voor vragen over de ooglidcorrectie.

 

Op onze site (ooglift.nl) staat nogmaals uitgebreid de informatie over de ooglidcorrectie. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze kliniek!